skip to Main Content
091 9080 374       info@dermatologija-dubrava.hr

TrichoTestPersonalizirano liječenje alopecije

ALOPECIJA
Gubitak kose (alopecija) je progresivno stanje koje ima različite oblike i uzroke. Najčešći tip gubitka kose, poznat kao androgenetska alopecija, je nasljedan. Ako se ne liječi, gubitak kose obično napreduje tijekom vremena.

80% svih muškaraca tijekom života imaju androgenetesku alopeciju te čak 40% žena također ima androgenetska alopeciju tijekom života.

Čimbenici koji uzrokuju alopeciju su brojni. Najčešći razlozi su povišena razina testosterona, hormonalne promjene, upale, problemi sa cirkulacijom, niske razine vitamina i minerala, stres.

Alopecija je stanje uzrokovano brojnim faktorima koji su određeni kombinacijom genetskih i vanjskih čimbenika. Kombinaciju oba navedena čimbenika treba razmatrati kao cjelinu tijekom liječenja alopecije.

TrichoTest™  
TrichoTest je najkompletniji genetski test za alopeciju koji analizira genetske faktore kao i ostale važne karakteristike pacijenta. TrichoTest je namijenjen svima koji žele razumijeti na koji način njihova genetika utječe na liječenje alopecije. Preporučuje se i osobama u čijoj obitelji je alopecija već prisutna.

TrichoTest je odličan izbor za osobe koje imaju alopeciju i već su isprobali različite tretmane bez uspjeha ili sa vrlo slabim rezultatima.

BENEFITI
Potpuno personalizirano liječenje – TrichoTestomogućuje potpuno personalizirano liječenje alopecije. Na temelju rezultata genetskog testa pacijent dobiva svoje personalizirane pripravke.

Objašnjenje genetskih faktora – pacijent dobiva kompletan izvještaj koji objašnjava njegove genetske karakteristike i njihovu povezanost sa liječenjem alopecije.

Savjetovanje sa liječnikom – rezultati genetskog testa liječniku omogućuju potpuno razumijevanje genetskih karakteristika pacijenta te na koji su način one povezane sa alopecijom.

Jednokratan genetski test – genetski rezultati pacijenta ne mijenjaju se tijekom života te se ovo genetsko testiranje provodi samo jednom.

KAKO SE PROVODI TESTIRANJE?

  1. Naručite se kod svog liječnika (dermatologa) za provođenje TrichoTest-a.
  2. Vaš liječnik uzeti će Vaš uzorak DNA (bris bukalne sluznice). Ovaj postupak traje 1 minutu.
  3. Sa liječnikom ispunjavate predviđeni upitnik.
  4. Za 4-5 tjedana otiđite svome liječniku za dobivanje svojih rezultata.
  5. Počnite sa primjenom svoga personaliziranog pripravka kako Vam je liječnik propisao.

Zajedno stvaramo budućnost personaliziranog liječenja.

www.fagron.com

Back To Top