skip to Main Content
091 9080 374       info@dermatologija-dubrava.hr

Medicinski Dermaroller® – Collagen Induction Therapy

Pomlađivanje kože i uklanjanje ožiljaka
Uklanjanje manjih i većih bora lica i dekoltea, obnavljanje kože oštećene suncem, starenjem, ožiljcima od akni i strijama nikada nije bilo lakše zahvaljujući inovativnom i nagrađivanom nekirurškom tretmanu – terapiji Medicinskim Dermarollerom®. Terapija Medicinskim Dermarollerom® provodi se naprednim microneedlingom, postupkom koji stimulira kožu da se obnavlja i liječi sama, prirodnim i sigurnim putem, a rezultat je glatka, sjajna i zdrava koža pomlađenog izgleda.

Kako djeluje terapija Medicinskim Dermarollerom®
Suštinska razlika između Medicinskog Dermarollera i ostalih metoda za poboljšanje izgleda i stanja kože je u tome da ne djeluje ablativno – ne uništava tkivo i ne zadaje gotovo nikakvu traumu. Uobičajene metode poput CO2 lasera, frakcijskog lasera, peelinga, dermoabrazije djeluju po principu „skidanja“ sloja kože, a toga kod terapije Medicinskim dermarollerom nema. Primjena Medicinskog Dermarollera® u medicinskoj literaturi naziva se i indukcijska terapija kolagenom ili microneedling. Netraumatske mikro igle s iznimno finim promjerom vrha (<3 μm) pokreću u organizmu, kao i kod svake ozljede, procese samoizlječenja i zacjeljivanja.

Primjena Dermarollera moguća je kod različitih terapeutskih ciljeva: liječi ožiljke (hipertrofične i atrofične), akne, manje i veće bore, strije, pospješuje transdermalni unos aktivnih, ljekovitih tvari. Mikro igle liječnici primjenjuju od 2005. godine,a klinička istraživanja, svjedočanstva pacijenata i slikovni materijal potvrđuju djelotvornost terapije Medicinskim Dermarollerom.

Back To Top